Korrekturlæser

Er du kvalitetsbevidst og knivskarp, når det kommer til at læse korrektur? Kunne du tænke dig at få relevant erhvervserfaring inden for digital marketing, content creation og kommunikation?
Hos Text:mate, en del af Bazoom Group, søger vi i øjeblikket nye korrekturlæsere. Skal du være en del af teamet? Så skynd dig at læse videre!

Få praktisk erfaring med formidling og content creation
Som korrekturlæser spiller du en vigtig rolle i at læse korrektur og derigennem sikre kvaliteten i det content, vi producerer. Du er derfor kvalitetsbevidst og er god til at fange fejlene i det materiale, du læser. Du formår at holde overblikket, selv når det går stærkt, er mødestabil og tager ansvar for dine arbejdsopgaver.

Hvem er du?

Din uddannelsesretning er ikke afgørende; vigtigt er det dog, at du har gode formidlingsevner og kan skrive korrekt dansk. Hvis du har erfaring med SEO, er det kun en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, du kan arbejde 10-15 timer ugentligt, og du arbejder hjemme, men vil indgå i en fast vagtplan som tilpasses din hverdag som studerende.

Hvem er vi?  
Bazoom Group er det førende linkbuilding agency i Skandinavien og et mediehus i rivende udvikling. Vi hjælper både nyopstartede virksomheder og internationale markedsledende organisationer – og alt derimellem – med strategi, planlægning og eksekvering af linkbuilding.  

Vi udgør i dag +30 medarbejdere på vores kontorer i Aarhus (HQ), København, Fuengirola (Málaga), Novi Sad og Miami. Vores medarbejdere er passionerede og top-motiverede for at vækste forretningen – så du bliver en del af en virksomhed, hvor der er fart på!

Lyder det som noget for dig? Så send gerne en motiveret ansøgning og et CV i en mail til Job@textmate.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!